Griekse pizza

Pizza is en blijft mijn favoriete eten. Daarom ben ik ontzettend blij met de gezonde(re) pizzabodems van Magioni. Eerder maakte ik al twee klassiekers, namelijk de pizza funghi en pizza margharita. Deze keer besloot ik wat verder te kijken dan de Italiaanse keuken en een Griekse variant te maken. Het resultaat: een frisse pizza met een verrassende smaak.

Dit heb je nodig voor één Griekse pizza

  • 1 Magioni bloemkool pizzabodem
  • 50 gram Philadelphia light
  • 75 gram feta light
  • 100 gram cherrytomaten
  • ½ rode ui
  • 80 gram zwarte olijven (in plakjes)
  • ⅓ komkommer

Zo maak je de Griekse pizza

Verwarm de oven voor op 220 graden Celcius.

Snijd de ui in halve ringen, de komkommer in plakjes en halveer de cherrytomaten.

Besmeer de Magioni bloemkool pizzabodem met de Philadelphia light. Beleg de pizza naar smaak met de ui, komkommer, olijven en cherrytomaten. Verkruimel ook de feta over de pizza.

Zo simpel is het. De pizza is klaar om de oven in te gaan. Bak de pizza voor 13 minuten in de voorverwarmde oven.

Even wachten… Pizza! Eet smakelijk 🙂

In slechts een paar minuten voorbereiden en een klein kwartiertje wachten (kun je ondertussen de tafel dekken, vet handig) heb je een superlekkere én gezonde maaltijd op tafel staan. Ga jij de Griekse pizza proberen?

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

2 reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.