Ik probeerde 6 verschillende smaken eiwitrepen van Body&Fit en dit is wat ik ervan vond

Iedereen die weleens eiwitrepen (of shakes) bestelt bij Body&Fit kent het probleem: er zijn zo ontzettend veel smaken om uit te kiezen! Welke moet je nu bestellen? Gelukkig hebben ze daar bij Body&Fit een probleem op verzonnen, namelijk de Mix Box. Deze box bestaat uit 12 repen in 6 verschillende smaken. Zo kom je er dus achter welke smaak jij het lekkerst vindt en dus volgende keer kan bestellen.

Eén nadeel: de Mix Box bevat dus alsnog niet alle smaken. Maar dat terzijde, want het is ontzettend handig om 6 verschillende smaken uit te proberen. Ik probeerde de Mix Box van de Clean Protein Bars. Wat ik van de verschillende eiwitrepen vond? Dat vertel ik in dit artikel. Lees je mee?

1. Chocolate Caramel

Dit vond ik (tot nu toe) veruit de lekkerste eiwitreep. Deze reep is precies wat ik ervan verwachtte: een heerlijke mix tussen chocolade en karamel. De smaken vullen elkaar goed aan en zijn goed in verhouding. De structuur van de reep is zacht, maar niet plakkerig, zoals sommige andere van de repen. Al met al een echte topper dus!

2. Choco Coconut

Deze reep vond ik lekker, maar niet super. Dat komt vooral door de sterk overheersende chocoladesmaak. Er was slechts een kleine hint naar kokos. Qua smaak had ik eerder zoiets als een Bounty verwacht, maar dat viel dus tegen.

3. Cookie Dough Almond

Ik was positief verrast door deze reep. Qua structuur zag de reep er niet zo lekker uit. Heel zacht en sticky. Uiteindelijk viel dat hartstikke mee. Ook de stukjes amandel op de bovenkant zijn een aangename toevoeging. Iets wat andere repen niet hebben. Deze geven de reep een lekkere extra bite.

4. Blueberry Yoghurt

In de eerste instantie vond ik deze reep een beetje vreemd smaken. Heel zoet en ik kon de smaak niet echt thuisbrengen. De structuur was ook wat raar. Heel zacht en een beetje korrelig. Ondanks dat von dik de reep wel heel lekker. Een keer wat anders dan de chocoladesmaak van de andere repen.

5. Chocolate White Chunks

Qua structuur vond ik deze reep veruit het beste. De reep heeft een fijne bite. De smaak vond ik in het begin wat wennen, omdat de chocoladesmaak vrij sterk is. Na de eerste hap werd de smaak beter, vond ik. Over het algemeen een prima reep. Niet mijn favoriet, maar wel lekker voor af en toe tussendoor.

6. Caramel Seasalt

Wederom vond ik de structuur van deze reep wat vreemd. Zacht en plakkerig, niet echt heel chill om te eten. De reep smaakte, zoals verwacht naar karamel zeezout, maar dan wel met een chemische ondertoon. Prima om een keer tussendoor te eten, maar ik ga er geen box van bestellen.

Zoals je misschien al zou raden: mijn volgende bestelling bij Body&Fit worden de Chocolate Caramel repen. Wat is jouw favoriete smaak van de eiwitrepen van Body&Fit?

Deze artikelen vind je misschien ook leuk

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.